Project

Taxi van Amsterdam Website

Project Beschrijving

Website Ontwikkeling: Met behulp van WordPress heb ik een moderne en gebruiksvriendelijke website gecreëerd die volledig is afgestemd op de behoeften van onze klanten. De website biedt een intuïtieve navigatie, heldere informatie over onze diensten en een eenvoudig te gebruiken boekingssysteem. Ik heb ervoor gezorgd dat de website snel laadt en responsief is, zodat klanten gemakkelijk vanaf elk apparaat toegang hebben.

Branding en Logo-ontwerp: Het logo van TaxivanAmsterdam.com is ontworpen met behulp van Adobe Illustrator, waarbij ik me richtte op het creëren van een herkenbaar en professioneel merkimago. Het logo weerspiegelt de betrouwbaarheid en efficiëntie van onze taxidiensten, terwijl het tegelijkertijd een moderne uitstraling heeft die past bij de dynamiek van Amsterdam.

Grafisch Ontwerp: Om de website visueel aantrekkelijk te maken, heb ik afbeeldingen en afbeeldingselementen gemaakt met behulp van Adobe Photoshop. Deze afbeeldingen zijn zorgvuldig gekozen om de ervaring van het reizen in Amsterdam vast te leggen en onze klanten een voorproefje te geven van wat ze kunnen verwachten bij het gebruik van onze diensten.

Boekingssysteem: Het boekingssysteem op TaxivanAmsterdam.com is op maat gemaakt met behulp van PHP, HTML en CSS. Ik heb ervoor gezorgd dat het systeem naadloos integreert met de rest van de website en een gestroomlijnde en veilige boekingservaring biedt voor onze klanten. Met eenvoudige invoerformulieren en duidelijke instructies kunnen klanten gemakkelijk een taxi boeken en hun reis plannen.

Andere Projecten